Как да поръчам?

 

 

❤ ЗАЯВКА

Първо и най-важно е да се свържете с нас. Това може да направите,като натиснете бутона  buton-zapitvane , който се намира в описанието на всеки артикул или чрез формата за контакти 

* Преди да направите своята заявка е желателно да оставите размерите на вашия любимец, за да преценим на кой номер отговаря.

 

❤ ЗАПИСВАНЕ

Необходимо е да ни оставите следните данни:

♥ име и фамилия

♥ телефон за контакти,също така skype или e-mail

♥ адрес  или офис на Еконт във вашия град

име и размери на домашния любимец

име/номер на изделието, размер, вид и цвят

 

❤ ИЗПЪЛНЕНИЕ

Срокът ще бъде уточнен индивидуално.

 

❤ ИЗПРАЩАНЕ

До офис на Еконт  на цена от 3.60 лв

*  Изпращането е до куриерска фирма Еконт, като пощенска пратка с опция „Преглед и тест“

 

За заявка на дрешки и аксесоари със специфични размери, персонализирани надписи/рисунки и за поръчки над 100лв се изисква 50% капаро. 
За поръчка на дрешки и аксесоари над 100 лв. – изпращането е безплатно!

 

❤ РЕКЛАМАЦИЯ

Всеки потребител е длъжен да се запознае с условията на сайта. Ние не носим отговорност за непознаване на правилата на сайта.

happydog-bg.eu си запазва правото да променя условията за заявка, изпълнение, изпращане и рекламация на изделията при промяна на обстоятелствата.

Рекламации се приемат в рамките на 14 дни от датата на получаване. За рекламация НЕ се приема изделие, което е повредено вследствие на неправилни действия за експлоатация от страна на потребителя, дрехи и аксесоари с предварително грешно зададени  размери от страна на потребителя, изделия чиито цветове не съответстват с изображението от вашия екран, както и стакива, които са с персонализиран дизайн и по индивидуална заявка. Рекламираното изделие може да бъде заменено с ново от наличните,да бъде извършен ремонт (ако е възможен) или сумата да бъде възстановена – по избор на потребителя. В случаите, в които не са спазени горните условия – разходите за транспорт се поемат от потребителя.

Happy Dog ви напомня – използването на снимкови материали, текстове и всякакъв друг вид графични изображения от сайта е грубо нарушение на закона за авторските права!