Как да се грижим за дрешките и аксесоарите

Текстил

Ако дрешката/аксесоарът от текстил има рисунка, надпис или пайети е нужно по-специално внимание, затова следвайте следните правила:


Пране

peralnq

♥ Прането в перална машина е напълно безопасно за вашите дрехи и аксесоари от текстил. Единствено трябва да избягвате използването на прекалено високи обороти на цетрофугиране и сушилня.

♥ Ако перете дрешките на ръка не търкайте силно и не ги изцеждайте чрез усукване. Така има опасност боята на рисуваните модели да се напука;


gradus♥ Температурата, на която ви препоръчваме да перете дрешките е 30°. Максималната температура допустима за рисувани дрешки е 40°.


preparat♥ Използвайте препарати без белина и други избелващи съставки. Не търкайте рисунката със сапуни и препарати против петна! Може да използвате препарати в силно замърсените зони, като избягвате рисунката. Веднага след това изплакнете обилно.


Простиране и сушене

sushene Не разтягайте прекалено дрешката и не усуквайте!
♥ Простирайте винаги от към опаката страна с гръб сочещ навън към слънцето.


 

Гладене

gladene

♥ Гладете на слаба степен на ютията – първа или втора, в зависимост от мощността на ютията;

♥ За по-голяма безопасност поставете памучна кърпа върху самата рисунка, докато гладите;

♥ Не използвайте пара и не мокрете върху рисунката! Не гладете дрешките докато са влажни;

♥ Не натискайте прекалено и не задържайте ютията повече от 5 секунди върху рисувания участък.

Никога не гладете пайетите върху вашите дрешки и аксесоари!

Артикули от кожа

Изделията от кожа, като чанти и портфейли, изискват малко по-специално отношение, за да бъдат запазени като нови възможно най-дълго.

Най-важното е да запомните, че при надраскване с остри предмети, ключове и други предмети, вашата рисунка, а и самата кожа може да бъде безвъзвратно повредена. Затова избягвайте да държите своите портфейли и кожени аксесоари в близост до предмети с остри участъци.

Почистване и пране

gyba♥ Когато вашият аксесоар от кожа е слабо замърсен може да почистите с влажна кърпа или мека гъба, като избягвате силното търкане в областта на рисунката. При нужда използвайте и препарат за пране.

Не използвайте белина!


hand-wash♥ Перете изделията от кожа само на ръка, но не ги накисвайте! Така ще избегнете нежелани последствия. Използвайте мека гъба, за да сапунисате. Силно замърсените места може да третирате с препарати против петна, но избягвайте контакт с рисунката.


Сушене

♥ Суtemperaturaшете артикулите от кожа на непряка слънчева светлина и на умерена температура. Силната слънчева светлина може да развали както кожата, така и самата рисунка.


 

Ние не носим отговорност за неправилно третиране на дрешките и аксесоарите, както и за отношението на вашия любимец към облеклото! Похабяването на артикулите, в следствие на нормална употреба не може да бъде рекламирано.