Коледна блог-игра

IMG_022

Декември е месец изпълнен с празници и поводи за усмивки и подаръци. Близки и познати си разменят очаквани и неочаквани подаръци. И ние на свои ред искаме да ви зарадваме с нещо малко, но изработено с много любов и желание. Вдъхновени от рисунките на African Grey Designs ние създадохме тези малки,меки любимци, които могат да се превърнат в украса за коледната елха, висулка за телефон или дамската ви чанта, а защо не и в атрактивна брошка. И така! За да бъде по-интересно и да създадем във вас тръпка и желание за награди, решихме да организираме тази  блог-игра. Условията са много прости!

Първият, който открие къде в нашите статии е скрита думата „НАГРАДА“ ще получи един от меките любимци по желание. Необходимо е единствено първи да остави коментар в статията с линк към статията, в която се намира думата „НАГРАДА“ и да напише кое животинче избира.

*например: „Думата е скрита в линк към статията. Избирам мопс – ангел“

И за да не се почувстват останалите разочаровани, още трима от вас ще получат награда, като те ще бъдат изтеглени на случаен принцип с помощта на http://www.random.org

Необходимо е единствено да харесате нашата фейсбук страничка, за да сте в крак с всички новости и промоции, да споделите играта с приятели и под статията да напишете кое животинче искате.

*например: „Искам йорки-джудже“  

На 15-ти декември (неделя) ние ще изтеглим трима от вас, които са оставили коментар под статията и ще им подарим избраната награда. Победителите ще бъдат обявени тук и във фейсбук страницата ни на същия ден.

IMG_02212

IMG_02211

IMG_02213

IMG_02214

ВАЖНО!!!

  • Тъй като коментарите, оставени в нашия блог минават за одобрение през администрация,  е важно да посочвате правилно изписани своите имейли, за да може да се свържем с победителите.
  • Обидни коментари и други, които нямат връзка с играта, няма да бъдат одобрявани!
  • Наградата може да бъде по ваш избор във вид на висулка или брошка, като това ще се уточнява с победителите, след обявяването им.
  • Наградите ще бъдат доставени, чрез БГ пощи, освен ако победителят не изяви желание да бъде доставена, чрез куриерска фирма Спиди или Еконт. В този случай доставката ще бъде за негова сметка.
  •  Награда може да бъде избрана единствено от показаните на снимката любимци.

Всички, които желаят да закупят някое от животинчетата или да поръчат друго, което не е сред присъстващите, могат да се свържат с нас, чрез формата за контакти

Желаем ви послушни кученца и нека доброто настроение не излиза от дома ви.

Весели празници!!!

13 коментара

Остави коментар