Блог

Какво знаем за разгонването на кучетата?

Разгонването на кучетата е период, който може да се окаже голям проблем за стопанина, който не е подготвен и информиран за този съвсем естествен физиологичен процес.

Когато си взимаме куче в семейството ние трябва да сме подготвени и за трудните моменти, които ни очакват. Разгонването е един от тези периоди, в които никак няма да ни е лесно, ако не знаем какво ни очаква.

Още ...

За зоомагазините, борсите и обявите за домашни любимци

Попаднах на статия, която се чувствам длъжна да споделя с всички вас, тъй като съм сигурна, че сред читателите на този блог има не един и двама потърпевши. Разбира се вината е основно наша, защото не сме си направили труда да се информираме максимално, преди да изберем правилно мястото, от което да вземем своя нов любимец. Без да бъдем съдници, без да отправяме укори, нека споделяме тази информация, за да може повече стопани да имат здраво и щастливо куче в своя дом.
Ако вашето куче не е закупено от легитимиран развъдни, ако искате нов домашен любимец, но не знаете как да изберете развъдчика на породата, тази статия е точно за вас!

Ще си позволя да цитирам дословно автора на статията, тъй като всяка дума е написана съвсем точно.

Още ...

Коледна блог-игра

Декември е месец изпълнен с празници и поводи за усмивки и подаръци. Близки и познати си разменят очаквани и неочаквани подаръци. И ние на свои ред искаме да ви зарадваме с нещо малко, но изработено с много любов и желание. Вдъхновени от рисунките на African Grey Designs ние създадохме тези малки,меки любимци, които могат да се […]

Още ...